Trapleuning in de kleur zwart voor als je op zoek bent naar een moderne look, niet schilderen deze leuning is kant en klaar

Trapleuning rechte sets


Het uitkiezen van een trapleuning met de juiste maat en kromming is meestal geen makkelijke klus. Een gebogen houten trapleuningen uitkiezen is daarom voor de meeste consumenten geen makkelijke zaak. Is dit ook bij jou het probleem, dan kan je ook kiezen voor een rechte trapleuning. Er zit dan een klein nadeel hierbij, dat de leuningen niet overal op dezelfde hoogte zitten. Als je dit geen probleem vind dan kun je probleemloos kiezen voor een rechte trapleuning. 

Houten trapleuningen worden meestal onbehandeld geleverd en moeten nog worden en voorzien van een verf of een laklaagje. Doordat deze trapleuningen van kunststof zijn, kunnen ze in veel gevallen direct gemonteerd worden. Mocht er toch een stukje afgezaagd moeten worden, dan is dat met een beugelzaagje eenvoudig te doen. Je werkt de uiteinde van de trapleuning netjes af met een eindkapje of ronde dop. 

Alle voordelen van kunststof zijn opgesomd in het artikel Kunststof trapleuningen, wat zijn de voordelen?

De producten in deze categorie worden geleverd als complete set. Dit betekent dat leuningdragers, leuningen, doppen en tussenstukken in de juiste hoeveelheid worden geleverd. De rechte  leuningdelen zijn niet buigbare delen. Zie ook de categorie Trapleuning Onderdelen voor de individuele onderdelen en Trapleuning Dragers voor de leuningdragers. 

Waarom de kant en klare leuningen:

  • Makkelijk te buigen in de gewenste vorm.
  • Geen onderhoud meer en eenvoudig te reinigen.
  • Niet lakken of schilderen deze leuningen zijn kant en klaar.
  • Iedere lengte is eenvoudig samen te stellen.
  • Zowel buigbare en onbuigbare modellen leverbaar.
  • Geschikt voor veel situaties waaronder vochtige ruimtes.