Antraciet kunststof gebogen


Trapleuningen in de antraciete uitvoering is een trapleuning gemaakt van vol massief kunststof. In de ronde trapleuning met een diameter van 45mm zit een aluminium binnenkern (buisvormig) waardoor deze trapleuning handmatig buigbaar is. Hierdoor is de trapleuning vrij eenvoudig in de goede vorm te maken zodat hij toepasbaar is voor de meeste trappen. De trapleuning is afgewerkt in een antraciete kunststof laag en is hierdoor vrij van onderhoud en makkelijk schoon te houden.

Wij hebben hier complete modellen voor je samengesteld zodat je keuze makkelijker wordt. Even de lengte schuin meten en kijken naar de vorm van je trap. Je kiest dan de lengte en het model uit. Zit je lengte er niet bij dan koop je losse onderdelen ter aanvulling. 

Wil je er andere leuningdrager geen probleem. Kies dan voor losse onderdelen en stel je eigen trapleuning samen, je kunt hiervoor eenvoudig de artikelen uit de complete modellen overnemen.

Gee gedoe dus met schuren zagen en schilderen maar alleen maar op de goede lengte zagen met een beugelzaag. Bijpasbaar zijn er roestvrij stalen dragers en bij de complete modellen ook dragers die dezelfde kleur hebben als de trapleuning.

  • Online te bestellen en binnen 2-3 dagen geleverd met Post NL.
  • Boven de 50,00 euro gratis verzending.
  • 30 dagen retour recht.
  • Aangesloten bij de Feedbackcompagny voor echte klant beoordelingen.
  •