Verzending en retouren

Verzendingen

Wij laten uw bestelling bij u bezorgen met Wesseling Logistics. Zowel de kleine postpakkettten als de lange trapleuningen worden door Wesseling Logistics bezorgd. U krijgt van ons altijd per e-mail bericht wanneer uw bestelling bezorgd wordt. Dit doen wij één dag van tevoren. Helaas kunnen wij u geen informatie geven over de aflevertijd, omdat wij daarvan afhankelijk zijn van de transporteur.

De verzendkosten - Nederland

 • Brievenbus bestellingen: 3,95€
 • De kleine producten die kunnen worden verpakt en verzonden per post rekenen wij een lager tarief.

 • Postpakketten en lange bundels: 7,95€
 • Bestellingen van €50 of meer: Gratis
 • Bestellingen waarvan de totaalprijs boven de €50 komt worden gratis bij u afgeleverd.

  De verzendkosten - België

 • Brievenbus bestellingen: 5,95€
 • De kleine producten die kunnen worden verpakt en verzonden per post rekenen wij een lager tarief.

 • Postpakketten en lange bundels: 10,95€
 • Bestellingen van €50 of meer: Gratis
 • Bestellingen waarvan de totaalprijs boven de €50 komt worden gratis bij u afgeleverd.

  Bestelling wordt in één keer verzonden

  Wij bezorgen alle artikelen van uw bestelling indien mogelijk in één pakket. Het kan voorkomen dat u niet alle artikelen van uw bestelling in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen we, indien van toepassing, u slechts éénmaal de kosten voor verpakking en verzending; alle andere artikelen binnen dezelfde bestelling worden gratis bij u afgeleverd.

  Retourneren/Ruilen

  Retourrecht

  U heeft het recht door Trappenleuningen.nl geleverde goederen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren indien mogelijk in de originele verpakking, (de goederen dienen ongebruikt en vrij van schade te zijn) met toezending van een kopie van de betreffende factuur en vermelding van de reden van retourzending (Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden). De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de producten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht en de artikelen ongebruikt, tijdig en correct zijn geretourneerd, betaald Trappenleuningen.nl u de betaalde prijs van de bestelling, zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen na retour ontvangst van de artikelen terug.

  Retouren klant specifieke producten

  Producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn; Zoals bouwpakket trappen traprenovatie, of op klantwens samengestelde producten vallen buiten het retourrecht.

  Bouwpakket trappen worden uitgesloten van herroepingsrecht, dit omdat het een product is dat op specificatie wordt samengesteld. Alleen als u de kist ongeopend laat kunnen wij het product retour nemen.

  Bestelling ruilen

  U heeft het recht door Trappenleuningen.nl geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur en vermelding van wat u in de plaats wilt voor het teruggestuurde artikel. Indien de artikelen ongebruikt, tijdig en correct zijn geretourneerd, kunnen de artikelen worden geruild. De verzendkosten voor het retourneren van het artikel en de verzendkosten om het nieuwe artikel naar u toe te sturen zijn voor rekening van de koper.

  Geschillen

  Vallen onder de algemene voorwaarden van Lamiwood B.V., hierop is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar Trappenleuningen.nl is gevestigd bevoegd, tenzij Trappenleuningen.nl voor de rechter van uw woon- respectievelijk vestigingsplaats kiest.