Verzenden en retouren


Trappenleuningen en het verzenden van de bestellingen.

 post nl logo
     
Wij laten je bestelling bezorgen met Post NL. Zowel de kleine postpakkettten als de langere bundels worden door Post NL bezorgd.
Je krijgt van ons altijd per e-mail bericht met track and trace wanneer je bestelling bezorgd wordt.  Helaas kunnen wij je geen informatie geven over de aflevertijd, omdat wij daarvan afhankelijk zijn van de transporteur. 

 
De verzendkosten - Nederland
Postpakketten en lange bundels: €7.95 
Bij bestellingen van €50,- of meer: Gratis verzending!
 

De verzendkosten - België
Postpakketten en lange bundels: €13.95 

Bij bestellingen van €50,- of meer: Gratis verzending! 

 

Bestelling wordt in één keer verzonden
Wij bezorgen alle artikelen van je bestelling indien mogelijk in één pakket. Het kan voorkomen dat je niet alle artikelen van je bestelling in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen we, indien van toepassing, slechts éénmaal de kosten voor verpakking en verzending; alle andere artikelen binnen dezelfde bestelling worden gratis bij je afgeleverd.   

                                                                                                              
Retourneren / Ruilen
Retourrecht
Je hebt het recht door Trappenleuningen.nl geleverde goederen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren indien mogelijk in de originele verpakking, (de goederen dienen ongebruikt en vrij van schade te zijn) met toezending van een kopie van de betreffende factuur of orderbon. (Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden).

De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de producten. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht en de artikelen ongebruikt, tijdig en correct zijn geretourneerd, betaald Trappenleuningen.nl je de betaalde prijs van de bestelling, zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na retour ontvangst van de artikelen terug. 
 
Bestelling ruilen
Je hebt het recht door Trappenleuningen.nl geleverde artikelen binnen 30 dagen na ontvangst te ruilen in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur en vermelding van wat je in de plaats wilt voor het teruggestuurde artikel. Indien de artikelen ongebruikt, tijdig en correct zijn geretourneerd, kunnen de artikelen worden geruild. De verzendkosten voor het retourneren van het artikel en de verzendkosten om het nieuwe artikel naar je toe te sturen zijn voor rekening van de koper. 

 
Geschillen
Vallen onder de algemene voorwaarden van Lami Wood B.V., hierop is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar Trappenleuningen.nl  is gevestigd bevoegd, tenzij Trappenleuningen.nl voor de rechter van je woon- respectievelijk vestigingsplaats kiest.  

Niet gevonden wat je zocht? Stel je vraag aan de klantenservice!